Zmienność pór roku to dla nas niekończące się źródło inspiracji. Popycha nas do odkrywania nowych smaków i doskonalenia technik kulinarnych. Z tej pasji narodził się projekt For Season – kulinarna podróż, w której natura jest naszym przewodnikiem.
Dołącz do nas i przeżyj wyjątkową przygodę smakową, eksplorując sezonowe skarby. Nasi mistrzowie kuchni starannie dobierają świeże, lokalne składniki, by stworzyć potrawy pełne harmonii, uwypuklające to, co najlepsze w każdym sezonie. Skuś się na sezonową kolację czy lunch – Kraków ma wiele do zaoferowania!
| Kuryer Restaurant | Rezerwuj stolik |
| Sobre de la Mesa | Rezerwuj stolik |
| Bona Restaurant | Rezerwuj stolik |
| Garnish Food&Wine | Rezerwuj stolik |
Tu będziesz cieszyć się wyjątkowymi daniami, które łączą eksplozję smaku z autentycznością Matki Natury. Śledź nasze aktualizacje i bądź na bieżąco z kulinarnymi nowinkami, które zaskoczą Twoje podniebienie.
Przystawka / Starter
Figa / ser kozi / liofilizowane owoce / plaster miodu
Fig / goat cheese / freeze-dried fruit / honeycomb
43 PLN
Zupa / Soup
Dynia / kokos / jarmuż / oliwa / melba
Pumpkin / coconut / kale / olive oil / melba
25 PLN
Danie główne / Main course
Assiette z gęsi / pigwa / ziemniak / żurawina / zioła
Goose assiette / quince / potato / cranberry / herbs
70 PLN
Deser / Dessert
Crumble owocowe/ lody
Fruit crumble / ice cream
23 PLN
Sezonowy drink / Seasonal drink
Cranberry Margarita
Tequila Blanco / Cointreau / sok z limonki / sok żurawinowy / syrop cukrowy
Tequila Blanco / Cointreau / lime juice / cranberry juice / sugar syrup
39 PLN
Menu przygotował:
Rafał Drobniak, Szef Kuchni restauracji Sobre de la Mesa
Koktajl skomponował:
Marcin Wesołowski, F&B Manager restauracji Sobre de la Mesa
Projekt FOR SEASON powstał przy współpracy restauracji należących do Grupy PI Apartamenty&Hotele:
Bona Restaurant, Kuryer Restaurant, Sobre de la Mesa, Garnish Food&Wine.