W 10. edycji Restaurant Week nasze krakowskie restauracje szeroko otwierają swoje drzwi dla smakoszy! Autorskie menu mistrzów kuchni, przygotowane specjalnie na tę okazję, jest już dopracowane. Restaurant Week to świetna szansa, by odkryć nowe miejsca i spróbować nieoczywistych połączeń smaków.
Tegoroczna edycja Restaurant Week będzie trwała od 4 marca do 17 kwietnia.
Unikalne 3-daniowe menu + cocktail już od 69.99 PLN* za gościa
*do ceny doliczana jest opłata rezerwacyjna w wysokości 7.98 PLN
Jesteś fanem francuskiego fine diningu? Nowoczesnej kuchni fusion? Klasycznych smaków w nowym wydaniu? W Krakowie masz do wyboru 5 naszych restauracji – z pewnością znajdziesz w nich coś dla siebie.
Szef kuchni restauracji Garnish – Michał Kopsztajn – czerpie z nurtu nouvelle cuisine. Jego francuskie menu zachwyca nie tylko smakiem, ale i spektakularnym sposobem podania. Naleśniki flambirowane na żywym ogniu przy Twoim stoliku. Karmelizowane na oczach gości crème brûlée. Pieczone kasztany, najlepsze francuskie sery…
W Kuryerze króluje tradycyjna kuchnia krakoska z okresu międzywojennego. Niech jednak nie zwiedzie Cię słowo tradycja i widok prostego menu – szef kuchni Michał Lelek to mistrz kulinarnych reinterpretacji klasyków. Przekonaj się, co to oznacza w praktyce.
W Hiszpanii jedzenie to rytuał, chwila radości i okazja do dzielenia się nią z bliskimi. Podczas Restaurant Week zapraszamy Cię do celebrowania tej filozofii przy stole pełnym autorskich dań inspirowanych Półwyspem Iberyjskim. Zabierz znajomych i swobodnie poucztujcie przy unikalnym festiwalowym menu. Będzie się działo!
Art&Craft Atelier to fabryka unikalnych połączeń. Kuchnie europejskie – reinterpretowane, dekonstruowane – na talerzu spotykają się z tradycjami krakowskiego Podgórza. Na nowo odkryjesz smaki, które niby dobrze znałeś.
Podczas Restaurant Week w Bonie zasmakujesz menu włoskiego w artystycznym wydaniu. Szef kuchni Kamil Urbanik nie idzie na kompromisy – każde z jego dań musi być doskonałe, od składnika, przez obróbkę, po sposób podania. Rozpoznasz elementy śródziemnomorskiej klasyki, ale z twistem.
Pamiętaj – Restaurant Week 2025 trwa od 04.03 do 17.04. Mamy nadzieję, że przez te półtora miesiąca dasz się oczarować wszystkim naszym restauracjom!