Lipiec miesiącem kulinarnych doznań!
Nasze stoliki festiwalowe czekają na Was od 5 do 31 lipca.
Posmakuj mistrzowskich, 5-daniowych menu skomponowanego przez szefów kuchni naszych krakowskich restauracji.
Niebanalne smaki, doskonałe aromaty i zaskakujące tekstury dań – to możemy Wam zagwarantować na Fine Dining Week
To aromatyczne menu przeniesie Was do gorącej Hiszpanii.
Wierzymy, że znakomite jedzenie w przyjaznej przestrzeni i doskonałym towarzystwie, to najlepszy przepis na pozytywne zakończenie każdego dnia. Wybierz jedną z autorskich propozycji naszego szefa kuchni i celebruj dania, które tworzymy z pasją w oparciu o najlepsze produkty, kreatywne pomysły i nietuzinkowe połączenia smaków.
MENU DO WYBORU
Francja na talerzu
Wyraziste smaki kuchni francuskiej, doskonałe tekstury i niebanalne kompozycje — tym właśnie charakteryzuje się Garnish Food&Wine
Po takim menu Twoja ulubiona restauracja francuska będzie miła tylko jeden adres: Podbrzezie 4 w Krakowie
MENU DO WYBORU
Kuchnia międzywojenna w nowoczesnym wydaniu
Naszych Gości karmimy emocjami, kulinarną ekscytacją i doskonałą gościnnością…
Co zostało docenione podczas tegorocznego Restaurant Week, gdzie zdobyliśmy:
główną nagrodę za NAJLEPSZY DEBIUT W POLSCE
i aż 3 wyróżnienia:
NAJLEPSZE DANIE GŁÓWNE W KRAKOWIE
NAJLEPSZY DEBIUT W KRAKOWIE
III MIEJSCE W KRAKOWIE
MENU DO WYBORU
Spotkajmy się przy stoliku Fine Dining Week