BREAKFAST WEEK

Weź udział w najpopularniejszym Festiwalu śniadaniowym!

Rezerwuj najlepszy początek dnia i dziel się nim z Bliskimi.

Bona logo-07

Poczuj się jak w sercu Italii, delektując się autentycznymi smakami i aromatami, które przeniosą Cię prosto do słonecznych uliczek nad Morzem Śródziemnym. Każdy składnik naszych dań został starannie wyselekcjonowany, łącząc harmonię smaków i świeżość naturalnych produktów.

 

Menu A

Śniadanie:
Jajka w koszulkach po turecku
Jajka w koszulkach, jogurt grecki, palone masło, kolendra

 

Menu B

Śniadanie:
Kanapka po bolońsku
Świeżo wypiekana ciabatta, włoska mortadela, suszone pomidorki, mozzarella, marynowane karczochy

KRK_A&C_CZ_NAPIS

Dołączcie do nas i rozpocznijcie dzień od wyjątkowego śniadania. Zapewniamy Wam niezapomniane doświadczenie kulinarne i serdeczną obsługę, które sprawią, że będziecie chcieli do nas wracać. Znajdziesz u nas śniadania o różnych kulinarnych obliczach, które przeplatają się z podgórskimi smakami.

 

Menu A

Śniadanie:
Croissant – Jajka po benedyktyńsku z guacamole, sosem holenderskim i wędzonym łososiem

 

Menu B

Śniadanie:
Croissant – Jajka sadzone, chorizo, pesto z rukoli, cheddar

 

 

2

Odkryj nową interpretację smaków kuchni dwudziestolecia międzywojennego, która przenosi tradycyjne dania w zupełnie nowe rejony pełne smaku i aromatu. Zapewniamy Cię, że ta kulinarna podróż będzie pełna niespodzianek, które rozbudzą Twoje zmysły i pozwolą Ci odkryć smakowite skarby tego niezwykłego okresu w historii kulinariów.

 

Menu A

Śniadanie:
Gofry na słodko
Gofry z owocami sezonowymi, syropem klonowym

 

Menu B

Śniadanie:
Gofry na słono
Gofry z serem pleśniowym, szynką dojrzewającą, rukola, płatki parmezanu

3

Nouvelle cuisine we Francji w latach 6o-tych stworzyło nowe podejście do gotowania i prezentacji żywności. Czerpiąc inspirację z kuchni francuskiej i wspomnianego nurtu kulinarnego, zapraszamy do odkrywania naturalnych smaków, konsystencji, kolorów, a także odważnych kombinacji składników oraz potraw w połączeniu z regionalnymi produktami.

 

Menu A

Śniadanie:
Tostowana brioche / jajka poche / szpinak z orzeszkami pini

 

 

Menu B

Śniadanie:
Szakszuka z pomidorami / grillowany bekon / świeży szczypior / chrupiąca bagietka