Dopracowana, autentyczna, z klimatem. W naszych restauracjach regularnie organizujemy nietuzinkowe wydarzenia. Podczas nich degustacja jest kluczowym elementem, a poza nią na Gości czeka szeroki wachlarz przeżyć dla wszystkich zmysłów.
Co przygotowaliśmy dla Was?
Zapraszamy na wyjątkowe kolacje tematyczne, gdzie historia łączy się z kulinariami! Przez kilka miesięcy będziemy przenosić Was do świata i czasów wielkich francuskich postaci.
W degustacyjnym menu znajdziemy dania nawiązujące do Napoleona Bonaparte, Marii Antoniny, Coco Chanel oraz innych person, o których wielokrotnie słyszeliście. Kolacja będzie komentowana, zaserwujemy idealnie dopasowane wina, a całości klimatu dopełni muzyka na żywo.
Zaobserwuj nas na Facebooku i Instagramie, a nie przegapisz innych ciekawych wydarzeń!
Co przygotowaliśmy dla Was?
Restauracja Sobre de la Mesa oraz Szef Kuchni Rafał Drobniak zapraszają w wyjątkową podróż po kuchni hiszpańskiej. Podążymy szlakami malarzy – to ich historie, osobowości i twórczość zainspirowały autorskie menu.
Co miesiąc zaserwujemy kolację degustacyjną opartą na kuchni regionu, z którym utożsamiał się jeden z wielkich artystów. Na przestrzeni 6-miesięcznego cyklu zjemy jak: Salvador Dali, Pablo Picasso, Francisco Goya, Diego Velázquez, Joan Miró i Juan Gris. Kolację uzupełni wine paring, muzyka na żywo i komentarze do dań.
Obserwuj nas na Facebooku oraz Instagramie, żeby być na bieżąco!
Co przygotowaliśmy dla Was?
Niezwykła okazja do spróbowania potraw kuchni krakoskiej lat 20. w autentycznej atmosferze. Co miesiąc wyprawiamy degustacyjną kolację jak u Mariana Dąbrowskiego – właściciela najpopularniejszego międzywojennego dziennika, Ilustrowanego Kuryera Codziennego. Gościa mają okazję zakosztować ówczesnych potraw, starannie dobranych alkoholi i wysłuchać fascynujących opowieści. To podróż w czasie odbywana wszystkimi zmysłami.
NASTĘPNA EDYCJA JUŻ W LUTYM
Obserwuj nas na Facebooku i Instagramie – będziesz na bieżąco z terminami.