RESTAURANT WEEK

Weź udział w najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym!

Rezerwuj stoliki i popisowe menu naszych Chefów!

Bona logo-07

Poczuj się jak w sercu Italii, delektując się autentycznymi smakami i aromatami, które przeniosą Cię prosto do słonecznych uliczek nad Morzem Śródziemnym. Każdy składnik naszych dań został starannie wyselekcjonowany, łącząc harmonię smaków i świeżość naturalnych produktów.

 

Menu A

Przystawka:
Kremowe arancini z pomidorami i pesto / majonez bazyliowy / parmezan

Danie główne:
Ręcznie robione cappellacci z ricottą i truflami / świeża trufla / piana tymiankowa

Deser:
Tiramisu pistacjowe

 

Menu B

Przystawka:
Krem z homara z szafranem / galaretka z limoncello / homar gotowany w maśle

Danie główne:
Pierś z kaczki / puree z dyni i marchewki / palony seler / zielone warzywa / sos demi glace na czerwonym winie

Deser:
Tiramisu pistacjowe

sobre mesa logo

Pielęgnując hiszpańskie korzenie marki AC by Marriott nie można zapominać, że dla Hiszpanów posiłek to świętość. Wybierz jedną z autorskich propozycji naszego szefa kuchni i celebruj dania, które tworzymy z pasją w oparciu o najlepsze lokalne produkty, kreatywne pomysły i nietuzinkowe połączenia smaków. ¡Buenas noches!

 

Menu A

Przystawka:
Tartoletka / grillowane warzywa / tuńczyk bonito

Danie główne:
Dorsz / glony nori / kalafior / zielona oliwa

Deser:
Lody biały bez / salsa truskawkowa

 

 

Menu B

Przystawka:
Wędzona pierś z kaczki / mus owocowy / chilli

Danie główne:
Rostbef sous vide / ziemniak / palona cebula

Deser:
Lody biały bez / salsa truskawkowa

 

 

2

Odkryj nową interpretację smaków kuchni dwudziestolecia międzywojennego, która przenosi tradycyjne dania w zupełnie nowe rejony pełne smaku i aromatu. Zapewniamy Cię, że ta kulinarna podróż będzie pełna niespodzianek, które rozbudzą Twoje zmysły i pozwolą Ci odkryć smakowite skarby tego niezwykłego okresu w historii kulinariów.

 

Menu A

Przystawka:
Karp/ kapusta/ raki/ boczniaki

Danie główne:
Sandacz/ szpinak/ dynia/ palone masło

Deser:
Chałka/ crunch migdałowy/ lody

 

 

Menu B

Przystawka:
Gęsie żołądki/ palone ziemniaki/ seler

Danie główne:
Polik wołowy/ dziki brokuł/ jus wołowy

Deser:
Chałka/ crunch migdałowy/ lody

 

 

3

Nouvelle cuisine we Francji w latach 6o-tych stworzyło nowe podejście do gotowania i prezentacji żywności. Czerpiąc inspirację z kuchni francuskiej i wspomnianego nurtu kulinarnego, zapraszamy do odkrywania naturalnych smaków, konsystencji, kolorów, a także odważnych kombinacji składników oraz potraw w połączeniu z regionalnymi produktami.

 

Menu A

Przystawka:
Krem z palonego kalafiora / gremolata z trybuli / croissant z czarnuszką i czerwonym pieprzem

Danie główne:
Ravioli z kasztanami / maślany sos z szałwii i orzechów włoskich

Deser:
Francuski tost / Crème Brûlée

 

Menu B

Przystawka:
Krem z palonego kalafiora / gremolata z trybuli / croissant z czarnuszką i czerwonym pieprzem

Danie główne:
Konfitowane policzki wieprzowe / demiglace z pancettą / puree z topinamburu / cukinia

Deser:
Francuski tost / Crème Brûlée